Om oss

Vi kan Suzuki

Vi har varit auktoriserade Suzuki utombordsmotorer sedan 1999 och går årligen de kurser som anordnas av KGK motor.  Vår verkstad är utrustad med de diagnostikprogram och verktyg som behövs, för att kunna ta hand om din Suzuki utombordsmotor på bästa sätt.

Bergshamra varv AB startades i april 1922 av bröderna Gottfrid och Elis Andersson, från Hammarby i Länna socken.

De köpte då en igenvuxen markbit i Bergshamraviken - hur de byggde upp varvet går att läsa i Olle Elisson (Elis son) bok "Knupvarvet". Här byggdes många fraktskutor, motor och segelbåtar 1922-1996. Idag drivs varvet som en modern marina och motorverkstad, av Elis barnbarn Dan Elisson, Dans fru Annika och deras söner Tobias och Jakob Elisson med personal.

En stor del av verksamheten är motorförsäljning - "repowering" och vi levererar årligen ca 80 - 95 nya utombordsmotorer och några inombordsmotorer.

Servicedelar, resevdelar och tillbehör har alltid varit något vi satsat på. Vi har massor av servicesatser, impellersatser, anodsatser, tändstift, propellrar, oljor, filter mm hemma till din motor. Styrningar, reglagekablar, batterier och vanliga båttillbehör har vi också. Vi är en auktoriserad Watski tillbehörsbutik.  Vi har varit medlemmar i Sweboat sedan 1983-en säkerhet för våra kunder, då vi i och med det lovar att följa svenska marinbranschens handels och miljöpolicy.

Vi har egen webshop www.marinhandel.se  där du kan beställa tillbehör, reservdelar och servicedelar till din Suzuki utombordsmotor.

I vår butik i Roslagen har vi också det mesta inom marin handel - hemsida med uppgifter här

Bergshamra varv AB - familjeföretag sedan 1922 , nu i 4:e generation.


Adress :  Knupvägen 38 ,  761 12 Bergshamra       mejl : info@bergshamravarv.se         0176262068


Hitta till oss - klicka  HÄR             

Copyright @ All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera